Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oder Za Poročni Sprejem

Depiction

Oder Za Poročni Sprejem Lepo oblikovan komplet za poročni sprejem. Grand avenue sprejema gosta na mehki preprogi iz belega krzna. Občutek bistva mesta Rima skozi vrata, rimski stebri, kip, sedeži v okrogli tiari in ogromna "Fontana-di-trevi". Zvok tekoče vode ustvarja pomirjujočo glasbo v ozadju, medtem ko pozdravlja novopečeni. Niti ena oseba iz ekipe ni nikoli slišala ali videla dejanske strukture in še vedno dobiva stoodstotno upodobitev prvotne strukture, ki je verodostojna za izdelavo vsake stvari v samo 20 dneh.

Ime Projekta : Depiction, Ime oblikovalcev : Arundhati Subodh Sathe, Naročnik ime : Victrans Engineers.

Depiction Oder Za Poročni Sprejem

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.