Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Spiral

Umivalnik Sladka voda je eden najdragocenejših naravnih virov; slišali smo zgodbe in legende, da kače čuvajo dragocene in dragocene zaklade. Zato smo navdihnili od kače, ki se je ovila okoli stožčastega bazena z vodo, da jo zaščiti. Druga značilnost je, da uporaba roke za odpiranje vodne pipe morda ni prijetna vsem na javnih mestih. Pri tej zasnovi se pedal uporablja za odpiranje in zapiranje pipe s pritiskom na stopalko.

Ime Projekta : Spiral, Ime oblikovalcev : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Naročnik ime : AQ QALA BINALAR.

Spiral Umivalnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.