Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ta kolekcija vodke Stumbras oživlja staro tradicijo izdelave litovske vodke. Zasnova naredi star tradicionalen izdelek in je pomemben za današnjega potrošnika. Zelena steklena steklenica, datumi, pomembni za izdelavo litovske vodke, legende, ki temeljijo na resničnih dejstvih, in prijetne, privlačne podrobnosti - ukrivljen izrez, ki spominja na stare fotografije, nagnjena palica na dnu, ki dopolnjuje klasično simetrično kompozicijo, ter pisave in barve, ki prenašajo identiteto vsake podznamke - vse naredijo tradicionalno kolekcijo vodke nekonvencionalno in zanimivo.

Ime Projekta : Stumbras Vodka, Ime oblikovalcev : Asta Kauspedaite, Naročnik ime : Stumbras.

Stumbras Vodka Etikete

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.