Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Velik Osvetljen Rastlinski Lonec

Divine

Velik Osvetljen Rastlinski Lonec To je velik lahek lonec, izdelan iz enega ali dveh kosov opalne plastike. Lonec sploh nima dna. Torej, postavite ga okoli rastočega drevesa. In robove pritrdite s hitrimi ključavnicami. Na dno pa prihaja LED lučka, ki daje luč v lonec in drevo ter nadlak. Glavna razlika pri drugih je, da to postavite okoli rastočega drevesa. Ne postavite drevesa, da bi tam raslo.

Ime Projekta : Divine, Ime oblikovalcev : Ari Korolainen, Naročnik ime : Adessin Oy.

Divine Velik Osvetljen Rastlinski Lonec

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.