Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Hamon

Ura Hamon je ura, izdelana iz ravne in okrogle kitajske posode in vode. Roke ure se vrtijo in vsako sekundo nežno posrkajo vodo. Obnašanje vodne površine je neprekinjeno prekrivanje valov, ki nastajajo od preteklosti do danes. Edinstvenost te ure je, da ne prikazuje le sedanjega časa, ampak tudi kopičenje in zmanjšanje časa, na kar kaže vodna površina, ki se spreminja vsak trenutek. Hamon je poimenovan po japonski besedi 'hamon', kar pomeni valovanja.

Ime Projekta : Hamon, Ime oblikovalcev : Kensho Miyoshi, Naročnik ime : miyoshikensho.

Hamon Ura

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.