Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Talni Sedež

Fractal

Talni Sedež Navdih za origami je Fractal videti skozi gube in pregibe, da ustvari prožno površino, ki se na hiter in preprost način prilagodi našemu telesu in našim dejavnostim. Gre za sedež iz klobučevine kvadratne oblike, ki ne vsebuje ojačitev ali dodatne opore, samo s svojo tehnologijo lahko podpira naše telo pri počitku. Omogoča veliko uporab: kot torbica, sedež, ležalnik in kot modul ga je mogoče sestaviti z drugimi, da ustvari veliko različnih konfiguracij prostorov.

Ime Projekta : Fractal, Ime oblikovalcev : Andrea Kac, Naročnik ime : KAC Taller de Diseño.

Fractal Talni Sedež

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.