Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namizna Svetilka

Aida

Namizna Svetilka Osebno črpam navdih pri živalih v naravi in v večini mojih modelov raje uvajam naravne oblike, kot pa da uporabim geometrijske oblike. Namizna svetilka je eden mojih najljubših predmetov v notranjem oblikovanju. Dizajn te namizne svetilke je navdihnil rog ovna (moker). Poskusil sem ustvariti kiparsko in dekorativno obliko, ki deluje kot namizna svetilka.

Ime Projekta : Aida, Ime oblikovalcev : Ali Alavi, Naročnik ime : Ali Alavi design.

Aida Namizna Svetilka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.