Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

ICICLE

Stol Mislim, da so sedeži najpomembnejši in najbolj personalizirani člani notranje opreme. Prav tako ima izjemne vloge na prostem in v zaprtih prostorih. Vedno so stoli prostor za posedanje, počitek in sprostitev, ko pridete. Poleg tega imajo vsi dober občutek o tem vprašanje. Zdaj, kaj bi se zgodilo, če bi varen in ljubek del, na katerega se zanesete, postal silovit in negotov element? To je občutek, ki ga želim pokazati.

Ime Projekta : ICICLE, Ime oblikovalcev : Ali Alavi, Naročnik ime : Ali Alavi design.

ICICLE Stol

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.