Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namizna Svetilka

M.T.F. ( My True Friend)

Namizna Svetilka Edinstvenost svetilke MTF (My True Friend) v obliki psa je v tem, da se lahko najprej prilega skoraj vsakemu dekorju, od vesele, tople otroške sobe in konča s hladno uradno delovno pisarno. Drugič, ima edinstveno kombinacijo materialov - les, plastika, kovina, steklo, ki ustvarja slog fuzije. Tretja edinstvena lastnost je, da nimajo lahko vse svetilke vrtilno roko s 360 stopinjami in prosto nagibanje iz katerega koli kota. Tudi naša svetilka omogoča možnost toge pritrditve z udobnimi ergonomskimi ključavnicami.

Ime Projekta : M.T.F. ( My True Friend), Ime oblikovalcev : Taras Zheltyshev, Naročnik ime : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Namizna Svetilka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.