Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Za Nadzor Ladij

GE’s New Bridge Suite

Sistem Za Nadzor Ladij GE modularni sistem za nadzor ladij je zasnovan tako, da ustreza tako velikim kot lahkim plovilom, saj omogoča intuitiven nadzor in jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, krmilni sistemi motorja in nadzorne naprave omogočajo natančno manevriranje ladij v zaprtih prostorih, hkrati pa zmanjšujejo obremenitev upravljavca, saj se zapleteni ročni krmilniki zamenjajo z novo tehnologijo zaslona na dotik. Prilagodljiv zaslon zmanjšuje odboje in optimizira ergonomijo. Vse konzole imajo vgrajene ročaje za uporabo v suhem morju.

Ime Projekta : GE’s New Bridge Suite, Ime oblikovalcev : LA Design , Naročnik ime : GE.

GE’s New Bridge Suite Sistem Za Nadzor Ladij

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.