Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Parastoo

Stol Spoštujem vse vrste stolov. Po mojem mnenju je eden najpomembnejših, klasičnih in posebnih stvari pri oblikovanju notranjosti stol. Ideja stola Parastoo prihaja iz lastovke (tern). Morda sijoča in gladka površina v stolu Parastoo z drugačnim in posebnim dizajnom je narejena le za zelo posebna in edinstvena mesta.

Ime Projekta : Parastoo, Ime oblikovalcev : Ali Alavi, Naročnik ime : Ali Alavi design.

Parastoo Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.