Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gre Za Stensko Oblogo Wc,

SEREL Purity

Gre Za Stensko Oblogo Wc, Medtem ko Purity WC školjka vstopa v prevlado mehkih prehodov, v okolju pušča tudi preproste in minimalne vetriče. S svojo estetiko ne vpliva samo na uporabnika, ampak se srečuje tudi s čistočo in nedolžnostjo ter spoštuje naravo. Splošen pristop pri zasnovi sedežne prevleke enostavno razstavljivih, zaklepnih mehanizmov toaletnih sedežnih garnitur so funkcijski kontrolni gumbi, ki jih je treba vstaviti v notranji del pokrova sedeža. Gumbi, s katerimi se uporabnik obrne, so nameščeni na območjih, ki jih je najtežje umazati, zato to zagotavlja dodatno prednost glede higiene.

Ime Projekta : SEREL Purity, Ime oblikovalcev : SEREL Seramic Factory, Naročnik ime : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Gre Za Stensko Oblogo Wc,

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.