Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

SEREL Purity

Umivalnik Umivalnik Serel Purity umiva v kopalnicah s svojo edinstveno in neverjetno obliko sklede. Splošni pristop pri zasnovi odprtine za odpadno vodo, ki je nevidna. Ta pristop tako pomembno vpliva na oblikovanje in povzroča, da se razvijejo podrobne podrobnosti. S tem pristopom umivalnik Serel Purity se zdi čist, gladek, eleganten in je v popolni harmoniji splošne integritete oblikovanja. Umivalnik SEREL Purity, ki prevladuje mehke oblike, uporabnika povabi v futurizem.

Ime Projekta : SEREL Purity, Ime oblikovalcev : SEREL Seramic Factory, Naročnik ime : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Umivalnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.