Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dekor Za Steklenice

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Za Steklenice Zlata sijajna litovska vodka Gold. Črna izdaja ”je svoj ekskluzivni videz podedovala iz litovske ljudske umetnosti. Rhombus in jelke, združeni z majhnimi kvadratki, so v litovski ljudski umetnosti zelo pogosti vzorci. Čeprav je sklicevanje na te nacionalne motive dobilo sodobnejše oblike, so se skrivnostni pretekli odsevi prelevili v moderno umetnost. Prevladujoče zlate in črne barve poudarjajo izjemen postopek filtracije vodke skozi premog in zlate filtre. To je tisto, zaradi česar je „litovska vodka Gold. Črna izdaja ”tako občutljivo in kristalno čisto.

Ime Projekta : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Ime oblikovalcev : Asta Kauspedaite, Naročnik ime : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Dekor Za Steklenice

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.