Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Napredni Prevoz

Fiaker 2.0

Napredni Prevoz V mnogih mestih tradicionalne turneje z avtobusi prihajajo z velikimi težavami v obliki konjskih odpadkov. Kot prvo bistveno zahtevo Fiaker 2.0 rešuje onesnaževanje ulic, ki ga povzročajo avtobusne ture v mestih. Nadalje je razvit poseben dizajn konjiškega vprega, ki sledi klasičnim kabinam v njihovi formalni estetiki, čeprav ima svojo moderno in posodobljeno obliko. Izziv je predstaviti sodoben in ekološki koncept, ki še vedno prenaša tipičen občutek avtobusne ture. Glavni cilj je, da z inovativnim oblikovanjem postanejo bolj privlačne za turiste.

Ime Projekta : Fiaker 2.0, Ime oblikovalcev : Michael Hofbauer, Naročnik ime : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Napredni Prevoz

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.