Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dvojni Umivalnik

4Life

Dvojni Umivalnik 4Life Dvojni umivalnik se s svojo trdno obliko in funkcionalno uporabo nahaja v kopalnicah. Umivalnik je zasnovan tako, da uporabniku omogoča, da izdelek uporablja kot enojno in dvojno posodo hkrati. Pri uporabi ene posode izdelek zagotavlja veliko policno površino; pri dvojni uporabi umivalnika se polica prekliče in nastane nov bazen, na ta način pa lahko bazen hkrati uporabljata dve osebi. Z preklicem vidika police lahko polico, ki je ne uporabljamo več, uporabimo kot polico v kopalniškem pohištvu z vgradnimi elementi, ki so na voljo na zahtevo.

Ime Projekta : 4Life, Ime oblikovalcev : SEREL Seramic Factory, Naročnik ime : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dvojni Umivalnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.