Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stenski Wc Ponev

4Life

Stenski Wc Ponev 4life toaletna školjka v svoji kopalnici s trdno obliko in funkcionalno uporabo zaseda novo podobo značilne prevlade. Okolju prijazna toaletna školjka tako navdušuje tako s svojo estetiko kot s spoštovanjem do narave… Splošen pristop v dizajnu sedežev za vitke sedežne garniture, ki je enostavno razstavljiv, zaklepni mehanizem, sedežne garniture WC-ja, so funkcijski kontrolni gumbi, ki jih je treba vstaviti v notranji del pokrova. Gumbi, s katerimi se uporabnik obrne, so nameščeni na območjih, ki jih je najtežje umazati, zato to zagotavlja dodatno prednost glede higiene.

Ime Projekta : 4Life, Ime oblikovalcev : SEREL Seramic Factory, Naročnik ime : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Stenski Wc Ponev

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.