Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Serel Wave

Umivalnik Umivalnik SEREL Wave ima svoje mesto v sodobnih kopalnicah s svojimi nominativnimi linijami, funkcionalnimi rešitvami in impresivno kakovostjo. Umivalnik SEREL Wave; medtem ko s svojo edinstveno obliko sklede spreminja trenutno dojemanje dvojnega umivalnika, vključuje tudi uporabo odraslega in otroka skupaj z njegovo estetsko obliko. Poleg uporabe kot otroškega bazena zagotavlja funkcijo odvajanja in čiščenja čevljev, ki se uporablja v islamski kulturi. Splošni pristop pri oblikovanju umivalnika je modernizem in funkcionalizem. Ta pristop tako pomembno vpliva na oblikovanje.

Ime Projekta : Serel Wave, Ime oblikovalcev : SEREL Seramic Factory, Naročnik ime : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Umivalnik

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.