Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Električno Kolo

Silence

Električno Kolo Silence je povsem novo nadzorno konceptno kolo. Zasnovan je bil tako, da ima svoj senzorični organ, kjer je Karl H Studio uporabil 4 tehnologije, radar, LED, detektorje in računalnik. Tišina lahko vsakemu kolesarju sporoči trenutni status glede na lastne pogoje vožnje. S spoštovanjem je Karl Huang zasnoval Silence, da se s kolesom posveti prijateljem z okvaro sluha in jim tako pomaga, da se izognejo nevarnosti. Četudi so v mirnem svetu brez zvoka, imajo še vedno pravico do neovirane in varne vožnje.

Ime Projekta : Silence, Ime oblikovalcev : Yi-Sin Huang, Naročnik ime : Karl H Studio .

Silence Električno Kolo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.