Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Kompostiranje

cellulose net tube

Embalaža Za Kompostiranje Na Tihem oceanu plujejo smetnjaki velikosti Nemčije. Uporaba biorazgradljive embalaže ne samo da omejuje odtok fosilnih virov, ampak tudi omogoča, da biorazgradljive snovi vstopijo v dobavno verigo. Verpackungszentrum Graz je uspešno naredil korak v tej smeri, tako da je razvil cevaste mreže z uporabo kompostirnih modal celuloznih vlaken iz redčenja domačih gozdov. Mreže so se prvič pojavile na policah supermarketov v Rewe Austria decembra 2012. 10 ton plastike lahko prihrani samo Rewe, preprosto s spremembo embalaže za ekološki krompir, čebulo in agrume.

Ime Projekta : cellulose net tube , Ime oblikovalcev : Verpackungszentrum Graz, Naročnik ime : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Embalaža Za Kompostiranje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.