Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Fallen Bird

Kavna Miza Tako kot Immanuel Kant izhajam iz estetske ideje, ki svojemu delu daje dušo. Sledim svojemu načinu: intuitivno, čustveno in zavestno vključen v določeno temo. Trikotniki v (E) gibanju so zgodbe, ki se začnejo iz trdne geometrijske oblike, enakostraničnega trikotnika, prvega, ki ga točke podpore ne bodi rezan. Odstranjuje različne oblike, ki lahko služijo kot oblikovanje stolčkov, miz itd., Vendar pa jih tudi predelajo v abstraktne geometrijske entitete, ki delujejo kot vizualna umetnost

Ime Projekta : Fallen Bird, Ime oblikovalcev : André Verroken, Naročnik ime : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Kavna Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.