Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Neoklasična Rezidenca, Ki Je Ponovno Uporabljena,

Neoclassic Wellness

Neoklasična Rezidenca, Ki Je Ponovno Uporabljena, Neoklasicistična rezidenca, ki so jo prenovili za wellness in zdravilišče. Ob upoštevanju dodelanih okrasnih okraskov, antičnih tal iz hrastovega lesa in naravne dnevne svetlobe je bil oblikovalni predlog, da se uvedejo materiali, ki potegnejo izrazito črto med starim in novim. Uporaba lavaplastera na tla in stene, laminirane formule, steklo in kremenovi mozaiki prevladujejo v notranjosti, medtem ko barvna paleta na novo definira klasično identiteto. Warm zemljani toni dodajo patino antike, moč črne barve v kovinskih lastnostih pa doda dinamičen element v izpuščena romantika neoklasizma.

Ime Projekta : Neoclassic Wellness, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklasična Rezidenca, Ki Je Ponovno Uporabljena,

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.