Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mestni Električni Trike

Lecomotion

Mestni Električni Trike Okolju prijazen in inovativen je LECOMOTION E-trike tricikel z električno pomočjo, ki so ga navdihnili ugnezdeni nakupovalni vozički. E-triki LECOMOTION so zasnovani tako, da delujejo kot del sistema za delitev mestnih koles. Zasnovan je tudi za to, da se medsebojno gnezdijo v liniji za kompaktno shranjevanje in omogočajo lažje zbiranje in premikanje mnogih hkrati z nihajnimi zadnjimi vrati in snemljivim ročajem. Pomoč pri pedaliranju je na voljo. Uporabite ga lahko kot običajno kolo, z ali brez podporne baterije. Tovor je omogočil tudi prevoz 2 otrok ali ene odrasle osebe.

Ime Projekta : Lecomotion, Ime oblikovalcev : Natacha Lesty, Naročnik ime : Lesty design.

Lecomotion Mestni Električni Trike

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.