Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stranišče

Versus

Stranišče Naše življenje je nenehno iskanje užitka in udobja. Vsakdo od nas se trudi najti najboljše razmerje med funkcionalnostjo in dizajnom, in če želimo, da je izdelek varčen, to še otežuje. S svojim tesno povezanim wc-em sem poskušal najti ravno to ravnovesje. Združuje nove pristope in tehnologije za povečanje učinkovitosti, varčevanje z vodo in materiali, hkrati pa se vse te dobre stvari skrivajo pod krepkim, monolitnim in ekstravagantnim dizajnom.

Ime Projekta : Versus, Ime oblikovalcev : Vasil Velchev, Naročnik ime : MAGMA graphics.

Versus Stranišče

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.