Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisalni Material

Cubix

Pisalni Material Pisalne potrebščine v obliki kocke, vključno s škatlo za sponke za papir, škatlo za nalepke in držalo za pisala. Glavna ideja Cubixa je ustvariti "organiziran kaos". Nihče ni nobena skrivnost, da je red na delovnem mestu zelo pomemben. Vendar pa je mnogim všeč tako imenovani ustvarjalni nered. Rešitev tega majhnega protislovja je bila osnova koncepta Cubixa. Zaradi elastičnosti rdečih palic je v držalo za svinčnike mogoče vstaviti skoraj vse, kar je raztreseno po celotni mizi, od svinčnikov in svinčnikov vseh velikosti do papirja in nalepk.

Ime Projekta : Cubix, Ime oblikovalcev : Alexander Zhukovsky, Naročnik ime : SKB KONTUR.

Cubix Pisalni Material

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.