Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Prism

Kavna Miza Prizma je tabela, ki pripoveduje neko zgodbo. Ne glede na to, pod katerim kotom pogledate tabelo, vam bo pokazal nekaj novega. Kot luč, ki odbija svetlobo prizme - ta miza prevzame barvne črte, ki izhajajo iz ene same vrstice in jih preoblikujejo čez njen okvir. Taka miza s tkanjem in zvijanjem svoje linearne geometrije spreminja od točke do točke. Labirint mešanja barv ustvari površine, ki se združijo in tvorijo celoto. Prizma ima minimalizem v svoji obliki in funkciji, vendar v kombinaciji s kompleksno geometrijo znotraj nje razkrije nekaj nepričakovanega in upajmo, nekoliko nerazumljivega.

Ime Projekta : Prism, Ime oblikovalcev : Maurie Novak, Naročnik ime : MN Design.

Prism Kavna Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.