Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prometni Signal

Don Luis

Prometni Signal "Mnoge države so začele izvajati politike za spodbujanje hoje kot pomembnega načina prevoza. Tveganje za pešce se poveča, kadar načrtovanje cestišča ne načrtuje in ne zagotavlja mehanizmov za nadzor prometa, ki ločujejo pešce od vozil. Na splošno naj bi ocenili, da bi prometne nesreče stale med 1 in 2% bruto nacionalnega proizvoda "(WHO). Don Luis je 3D prometni signal, ki se veže na rumeno 2D črto, naslikano na pločniku, da se izogne pešcu, ki prečka cesto na drugem mestu kot zebra. Zasnovan z sociokulturno analizo in ne zgolj iz estetskih smernic.

Ime Projekta : Don Luis, Ime oblikovalcev : CasBeVilla Team, Naročnik ime : CasBeVilla Team.

Don Luis Prometni Signal

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.