Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namizni Pribor Za Otroke

Nyx

Namizni Pribor Za Otroke Skupna zasnova ima neomejene meje in je bila izvor tega projekta. Namizni pribor Nyx Kids je edinstveno sodelovanje med desetletnim fantom Elijo Robineau in nadarjenim oblikovalcem Aleksom Petuninom. Kot otroci imamo čudovite sanje, a kot odrasli smo se naučili postavljati meje in omejitve za resnični svet. Razigrana kolekcija namiznega pribora, razvita pod futuristično blagovno znamko YORB DESIGN, je dobila tudi edinstveno lastnost, ki omogoča popolno oblikovanje po meri. Uporabnik lahko sam izbere svoj vzorec, barvo in obliko, kar daje občutek pripadnosti.

Ime Projekta : Nyx, Ime oblikovalcev : Alex Petunin & Elijah Robineau, Naročnik ime : YORB DESIGN.

Nyx Namizni Pribor Za Otroke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.