Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavna Kabina

Onn Exhibition

Razstavna Kabina Onn je vrhunski ročno izdelan izdelek, ki združuje tradicije sodobnih modelov s pomočjo mojstrov kulturnih dobrin. Materiali, barve in izdelki podjetja Onn se zgledujejo po naravi, ki tradicionalne like osvetli z okusom sijaja. Razstavna stojnica je bila zgrajena tako, da je reproducirala prizor v naravi z materiali, ki jih dopolnjujejo skupaj z izdelki, da bi postala tudi sama harmonizirana umetnina.

Ime Projekta : Onn Exhibition, Ime oblikovalcev : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Naročnik ime : Onn.

Onn Exhibition Razstavna Kabina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.