Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Družabna Igra

Boo!!

Družabna Igra Boo !! je velika družabna igra, ki naj bi vključevala kakršno koli dejavnost za razveseljevanje rojstnodnevne zabave, vendar z groznim pogledom. Zasnovan je kot razgradljiva majhna škatla, ki zapre vse duhove na svetu. Znotraj majhne škatle je ogromna igrala za igranje, okoli katerih se lahko vsi otroci na zabavi zberejo in se udobno igrajo. Najnižja starostna meja ciljne skupine je postavljena na 6 let in več, Boo !! je zasnovan kot vrsta pločnikov na gonjeni cesti, v katerih je več pustolovščin in aktivnosti.

Ime Projekta : Boo!!, Ime oblikovalcev : Gülru Mutlu Tunca, Naročnik ime : 2GDESIGN.

Boo!! Družabna Igra

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.