Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zidni Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Zidni Wc Z inovativnim čistilnim dodatkom Isvea navadni WC pretvori v B +, vsestranski WC, ki se lahko uporablja v javnih straniščih in tudi v zasebnih kopalnicah. B + WC ima v primerjavi z navadnim WC-jem manjšo stensko oblogo. Njegova okrogla kompaktna oblika ponuja učinkovito uporabo prostora. Novi čistilni WC B + nima platišča. Brez skritega platišča, pomeni, da se mikrobi preprosto nimajo nikjer skriti. Higienski dizajn B + WC omogoča enostavno čiščenje posode, kar zmanjšuje porabo vode, pa tudi potrebo po uporabi kopalniških kemikalij, ki škodujejo okolju.

Ime Projekta : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Zidni Wc

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.