Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Diamantni Prstan

The Great Goddess Isida

Diamantni Prstan Isida je 14K zlati prstan, ki vam zdrsne na prst, da ustvari očarljiv videz. Pročelje Isida prstana krasi edinstvene elemente, kot so diamanti, ametisti, citrini, tsavorit, topaz in dopolnjeno z belim in rumenim zlatom. Vsak kos ima svoj določen material, zaradi česar je edinstven. Poleg tega ravna steklena fasada na narezanih dragih kamnih odseva različne žarke svetlobe v različnih ambijentih, ki prstanu dodajo ekskluziven značaj.

Ime Projekta : The Great Goddess Isida, Ime oblikovalcev : Tatyana Raksha, Naročnik ime : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Diamantni Prstan

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.