Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Avtomobilski Sistem, Ki

Supercar System

Avtomobilski Sistem, Ki Supercar System je rekreacijsko vozilo, ki ga stranka enostavno konfigurira tako, da izpolni njihove spremenljive zmogljivosti, stajlinge in proračunske želje. Kupci lahko konfigurirajo in ponovno konfigurirajo svoje vozilo na velike in majhne načine, brez posebnega orodja ali spretnosti. Supercar sistem demokratizira oblikovalske odločitve stran od proizvajalca in v roke kupca, kamor spada. Če naročnik prevzame zasnovo in specifikacije, ustvari trajnostni izdelek, ki blaži načrtovano zastarelost O.EM. proizvajalci.

Ime Projekta : Supercar System, Ime oblikovalcev : Paolo Tiramani, Naročnik ime : Supercar System.

Supercar System Avtomobilski Sistem, Ki

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.