Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Analogna Ura

Kaari

Analogna Ura Ta zasnova temelji na standardnem 24-urnem analognem mehanizmu (roka v polurni uri). Ta zasnova je opremljena z dvema rezoma v obliki loka. Skozi njih se vidijo uro obračanja in minute minut. Ura roka (disk) je razdeljena na dva segmenta različnih barv, ki vrtenja označujeta AM ali PM čas, odvisno od barve, ki se začne videti. Minutna roka je vidna skozi lok večjega polmera in določa, kateri minutni reže ustreza 0-30 minutnim klicem (ki se nahajajo na notranjem polmeru loka) in 30-60 minutni reži (nameščeni na zunanjem polmeru).

Ime Projekta : Kaari, Ime oblikovalcev : Azahara Morales Vera, Naročnik ime : Azahara Morales Vera.

Kaari Analogna Ura

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.