Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalna Interaktivna Revija

DesignSoul Digital Magazine

Digitalna Interaktivna Revija Revija Filli Boya Design Soul na bralce na drugačen in prijeten način razlaga pomen barv v našem življenju. Vsebina Design Soul vsebuje široko področje od mode do umetnosti; od dekoracije do osebne nege; od športa do tehnologije in celo od hrane in pijač do knjig. Poleg znanih in zanimivih portretov, analiz, najnovejše tehnologije in intervjujev revija vključuje tudi zanimive vsebine, video posnetke in tudi glasbo. Revija Filli Boya Design Soul je vsako četrtletje objavljena na iPadu, iPhoneu in Androidu.

Ime Projekta : DesignSoul Digital Magazine, Ime oblikovalcev : NGM Turkey, Naročnik ime : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitalna Interaktivna Revija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.