Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Darilna Škatla

Jack Daniel's

Darilna Škatla Luksuzna darilna škatlica za Whiskey Jack Danielsa Tennesseeja ni le navadna škatla, ki vsebuje steklenico v notranjosti. Ta edinstvena konstrukcija paketov je bila razvita za odlično oblikovalsko funkcijo, hkrati pa tudi za varno dobavo plastenk. Zahvaljujoč velikim odprtim oknom, ki jih lahko vidimo v celotnem oknu. Svetloba, ki prihaja neposredno skozi škatlo, poudarja prvotno barvo viskija in čistost izdelka. Čeprav sta obe strani škatle odprti, je torzijska togost odlična. Darilna škatla je v celoti izdelana iz kartona in je polno mat, laminirana z vročimi elementi za vtiskovanje in vtiskanje.

Ime Projekta : Jack Daniel's, Ime oblikovalcev : Kantors Creative Club, Naročnik ime : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Darilna Škatla

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.