Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Idiomi

Svetilka Idiomi; je svetilka v svojih treh dimenzijah in razsvetljava lahko ustvari različne scenarije in obogati okolje z resnično novo svetlobo. Želi biti izrazno svetloba. Ta svetilka spominja na teme čistosti črte in oblike ter na beli odtenki. Idiomi omogoča svetlobi, da človeka pospremi v vsakdanje akcije, občutke, občutke in trenutke. Zahvaljujoč inovativnemu potencialu LED se lahko prilagodi situacijam, ki ga obdajajo.

Ime Projekta : Idiomi, Ime oblikovalcev : Nicolò Caruso, Naročnik ime : Nicolò Caruso.

Idiomi Svetilka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.