Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pametna Zapestnica

June by Netatmo

Pametna Zapestnica JUNE je zapestnica za zaščito pred soncem. Je prva zapestnica, ki meri izpostavljenost soncu. Povezana je s spremljevalno aplikacijo v uporabnikovem pametnem telefonu, ki ženskam svetuje, kdaj in kako vsakodnevno zaščititi svojo kožo pred vplivi sonca. JUNIJ in njegova spremljevalka App ponujata novo vedrino na soncu. Junij spremlja realno intenzivnost UV v realnem času in celotno izpostavljenost soncu, ki jo čez dan absorbira uporabnikova koža. Ustvaril jih je francoski oblikovalec nakita Camille Toupet v duhu diamanta z bleščečimi ploskvami, JUNE lahko nosite kot zapestnico ali kot broško.

Ime Projekta : June by Netatmo, Ime oblikovalcev : Netatmo, Naročnik ime : .

June by Netatmo Pametna Zapestnica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.