Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etui Za Prenosnik

Olga

Etui Za Prenosnik Torbica za prenosnik s posebnim jermenom in posebnim pritrditvijo drugega sistema ohišja. Za material sem vzel reciklirano usnje. Obstaja več barv, od katerih lahko vsak pobere svoje. Moj namen je bil narediti navaden, zanimiv prenosni kovček, v katerem je enostavno skrbeti sistem za nego in kjer lahko pritrdite še en kovček, če boste morali imeti s seboj nosljive pregledne Mac book pro in Ipad ali mini Ipad. V kompletu lahko s seboj nosite dežnik ali časopis. Enostavno prilagodljiv etui za vsakdanje potrebe.

Ime Projekta : Olga, Ime oblikovalcev : Ari Korolainen, Naročnik ime : Private Case.

Olga Etui Za Prenosnik

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.