Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posamezni Domači Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Posamezni Domači Termostat Termostat za pametni telefon predstavlja minimalističen, eleganten dizajn, kar je v nasprotju s tradicionalnimi izvedbami termostata. Prosojna kocka v hipu preide iz bele v barvo. Vse kar morate storiti je, da na hrbtni strani naprave nanesete enega od 5 zamenljivih barvnih filmov. Mehka in lahka, barva prinaša nežen pridih izvirnosti. Fizične interakcije so čim manjše. Preprost dotik omogoča spreminjanje temperature, medtem ko so vse druge kontrole iz uporabnikovega pametnega telefona. Zaslon E-črnilo je izbran zaradi svoje neprimerljive kakovosti in minimalne porabe energije.

Ime Projekta : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Ime oblikovalcev : Netatmo, Naročnik ime : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Posamezni Domači Termostat

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.