Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stavba Z Mešano Rabo

The Mall

Stavba Z Mešano Rabo Mall se nahaja na puščavi. Ideja oblikovanja temelji na raztapljanju programa gradnje, da bi iz njega ustvarili kulturno in trgovsko okrožje, ki bo vplivalo na njegovo okolico. Urbani prostori, integrirani v kompleks, bodo vključevali številne dejavnosti in obogatili kulturno interakcijo na območju. Namesto da deluje kot samostojna zaprta stavba, bo podpirala življenje ulic na celotnem območju. Postavitev kompleksa, orientacija stavb in podrobnosti fasade so zasnovani tako, da podpirajo najučinkovitejšo uporabo naravnih virov.

Ime Projekta : The Mall, Ime oblikovalcev : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Naročnik ime : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Stavba Z Mešano Rabo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.