Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetlobna Konstrukcija

Tensegrity Space Frame

Svetlobna Konstrukcija Svetilka za vesoljski okvir Tensegrity uporablja načelo RBFullerja 'Manj za več' za izdelavo svetlobne napeljave z uporabo le svetlobnega vira in električne žice. Tensegrity postane strukturno sredstvo, s katerim oba delujeta v stiskanju in napetosti, da bi ustvarila na videz diskontinuirano svetlobno polje, ki ga določa le njegova strukturna logika. Njegova razširljivost in ekonomičnost proizvodnje govorita o blagu neskončne konfiguracije, katere svetlobna oblika se milostno upira gravitaciji s preprostostjo, ki potrjuje paradigmo naše epohe: doseči več, ob uporabi manj.

Ime Projekta : Tensegrity Space Frame, Ime oblikovalcev : Michal Maciej Bartosik, Naročnik ime : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Svetlobna Konstrukcija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.