Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kiparska Klop

Metric - Ganic

Kiparska Klop Z Metric-Ganic Chen raziskuje pojem, kako civilizacija vtisne znanje in kako so ljudje oblikovali zemljo, da bi ustvarili kulturo in zgodovino - skozi to lečo se kiparska klop raziskuje s preučevanjem naravnih in matematičnih vzorcev. Različica med anorganskimi in organskimi oblikami videz lesa origami predstavlja reprezentacijo človeka, ki temelji na matematičnih izračunih, kar je v nasprotju z naravnim zrnom belega hrasta, ki predstavlja gozd in zemljo.

Ime Projekta : Metric - Ganic, Ime oblikovalcev : Webber (Ping-Chun) Chen, Naročnik ime : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Kiparska Klop

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.