Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Ovoj

Loop

Večnamenski Ovoj Zanka je večnamenski ovoj za vašo garderobo ali za uporabo v vašem domu. Zanka je 240cmx180cm. Površina in struktura tekstila v zanki je 100% ustvarjena ročno, z ročno pleteno tehniko, ki izvira iz mnogih stoletij. Tekstil iz zanke je 93 ročno izdelanih plošč, sestavljenih skupaj, da postanejo celota. Loop uporablja 100-odstotno premium avstralsko flis Alpaca. Alpaka je nizka količina alergena in zagotavlja tako toploto kot dihanje. Tekstil iz zanke ima zaveso in oblikovno prilagodljivost, medtem ko svoje 93 plošče zagotavljajo, da je natezna in močna. Zanka je narejena iz naravnih, obnovljivih in biorazgradljivih vlaken

Ime Projekta : Loop, Ime oblikovalcev : Miranda Pereira, Naročnik ime : Daato.

Loop Večnamenski Ovoj

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.