Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Avtomatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Avtomatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 je bil zasnovan tako, da kljubuje naravi varnostnih izdelkov in zmanjšuje ustrahovanje in strah pred tehnološkimi in psihološkimi vidiki. Zasnova je videti prijazna s čistimi linijami, ki se neopazno zlivajo od optičnega bralnika do zaslona. Glas in slike na zaslonu prvič vodijo uporabnike korak za korakom skozi postopek priseljevanja. Podlogo za skeniranje prstnih odtisov lahko odstranite za enostavno vzdrževanje ali hitro zamenjavo. MBAS 1 je edinstven izdelek, katerega namen je spremeniti način prehajanja meja, kar omogoča več jezikovno interakcijo in prijazno nediskriminatorno uporabniško izkušnjo.

Ime Projekta : CVision MBAS 1, Ime oblikovalcev : Prompong Hakk, Naročnik ime : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Avtomatizirani Imigracijski Terminal

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.