Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Chair with Belly Button

Stol Stol z gumbom Belly Button je serija lahkih in prenosnih stolov, ki uporabnikom omogoča, da izkoristijo prostore okoli sebe, kot so stopnice, tla ali kup knjig, da bi zagotovili bolj udobno sedenje. Zasnova stola na novo definira idejo o običajnih sedežih z zagotavljanjem nepričakovanih možnosti sedenja. Podoba stolov je nastala iz zasanjanega scenarija - skupina diskete in talilnih oblik se je razkropila po nekem prostoru. Tiho se naslanjajo na stene in v kotih kot majhni spanec. Vsak stol ima svoj trebušček, ki daje malo igrivosti.

Ime Projekta : Chair with Belly Button, Ime oblikovalcev : I Chao Wang, Naročnik ime : IChao Design.

Chair with Belly Button Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.