Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Avtomatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Avtomatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 je bil zasnovan tako, da kljubuje naravi varnostnih izdelkov in zmanjšuje ustrahovanje in strah pred tehnološkimi in psihološkimi vidiki. Njegova zasnova na novo interpretira že znane elemente domačega računalnika in tako zagotavlja uporabnikom prijazen videz podeželskih državljanov okoli tajske meje. Glas in slike na zaslonu vodijo uporabnike prvič po korakih skozi postopek. Dvobarvni ton na blazinici za tiskanje prstov jasno označuje območja optičnega branja. MBAS 2 je edinstven izdelek, katerega namen je spremeniti način prehajanja meja, saj omogoča več jezikov in prijazno nediskriminatorno uporabniško izkušnjo.

Ime Projekta : CVision MBAS 2, Ime oblikovalcev : Prompong Hakk, Naročnik ime : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Avtomatizirani Imigracijski Terminal

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.