Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklenica

La Pasion

Steklenica To je ročno narejen predmet, ki ga je zasnoval Arturo López, eden od članov posadke v studiu Xaquixe. Zamisel o steklenici je dobil, ko je zagledal drevo, ki je bilo videti kot par, ki se objemata, in zaradi tega je razmišljal, kako ljubljeni postanejo eno, ko se držijo drug drugega s "pasión". Steklo, uporabljeno pri ustvarjanju kosa, je 95-odstotno reciklirano, prav tako vse steklo, ki se uporablja v studiu Xaquixe. Peči, ki jih uporablja v studiu, izdeluje posadka in jih hranijo z organskimi odpadki, kot so odpadno rastlinsko olje ali biomasa, predelana v plin.

Ime Projekta : La Pasion, Ime oblikovalcev : Studio Xaquixe, Naročnik ime : Studio Xaquixe.

La Pasion Steklenica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.