Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Led Sončnik

NI

Led Sončnik NI uresničuje pričakovanja glede pohištva na način, da služi ne le eni sami funkciji. Inovativno združuje sončnico in vrtno baklo, ki je prilagojena luksuznemu trgu, iz dneva v noč razveseljuje ljudi, poleg ležalnikov ali ob reki. Z lastniškim zaznavanjem prsta OTC (zatemnilnik z enim dotikom) lahko uporabniki ločeno nadzorujejo svetlost 3-kanalnega svetlobnega sistema. Sprejema nizkonapetostni 12V LED gonilnik, ki ustvarja malo toplote, NI zagotavlja energetsko učinkovito napajanje za sistem z več kot 2000 kosov 0,1 W LED.

Ime Projekta : NI , Ime oblikovalcev : Terry Chow, Naročnik ime : FOXCAT.

NI  Led Sončnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.