Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ročno Izdelan Klasični Strop

Rayon

Ročno Izdelan Klasični Strop Rayon je ročno izdelan strop iz masivnega hrastovega lesa v jedilnici za zasebno stranko v Egiptu. Zasnova in izvedba tega francoskega umetniškega dela v klasičnem slogu je trajala skoraj eno leto. Obrt, ki so ga izdelali egiptovski obrtniki, je 4,25 m na 6,80 metra, vsi so zajeti v ročno izdelane motive iz masivnega hrastovega lesa, medtem ko so saten lesk in patina uporabljali za ustvarjanje njegovega vintage videza. Koncept oblikovanja spominja na sonce s krepukularnimi podobnimi žarki. Žarki so bili zasnovani tako, da očarajo listje in veje, ki odlikujejo vnetljiv francoski klasični voh.

Ime Projekta : Rayon, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Ročno Izdelan Klasični Strop

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.